Adopteer een dier op afstand

Adopteer een dier op afstand en helpt zo mee in de zorg en het welzijn.

Op de pagina dieren vind je een aantal dieren die een vaste woonplek hebben bij Sanctuary het Wijland. Ieder dier heeft zijn eigen verhaal. Dit kun je lezen door op de foto te klikken.

Je kunt de dieren ondersteunen door middel van een adoptie op afstand. Het adoptiebedrag varieert tussen de 2,50 en 10,- euro per maand afhankelijk van de grote (en onderhoudskosten) van een dier.

Deze bedragen dekken niet de volledige kosten van het onderhoud, maar je draagt daar met een adoptie op afstand wel aan bij. Samen met andere adoptanten draag je zo bij aan het leven en welzijn van bijvoorbeeld één van de varkens of kippen.

Je kunt één of meerdere dieren uitkiezen om symbolisch financieel te steunen. In het adoptieformulier vind je hierover meer informatie. 

Nadat je de adoptieprocedure hebt doorlopen, ontvang je binnen 24 uur een adoptiecertificaat met de foto van je dier(en) per e-mail.

Is de adoptie op afstand een cadeau? Dit kun je aangeven op het adoptieformulier, waarna dit op het adoptiecertificaat wordt vermeld. 

Adoptiebedragen per diersoort per maand

Koe: €10,-

Paard: €10,-

Geit: €7,50

Varken: €7,50

Gans: €5

Kip: €2,50