Het 'Wij' Kerstfeest

Het 'Wij' Kerstfeest

Alle plekken zijn vergeven!

Op 25 december organiseren we het enige echte ‘Wij’ Kerstfeest bij Sanctuary het Wijland. Een feest waar respect voor al wat leeft centraal staat en waar samen zijn, en dus ‘Wij’, het uitgangspunt is.
 
Tijden en programma
We starten om 14 uur met een high tea. Daarna volgt een verrassingsprogramma waarna we afsluiten met een lopend buffet met allerlei lekkers.
We verwachten rond 21 uur af te ronden. 
 
Menu
Vanzelfsprekend is alles geheel vegan, zoals je van ons mag verwachten.
Dit wil overigens niet zeggen dat het ‘Wij’ Kerstfeest alleen voor mensen is die veganist zijn. Het maakt niet uit of je in het dagelijks leven veganist, vegetariër, flexitariër of vleeseter bent, iedereen is welkom. 
 
Kosten
Deelname is op basis van een vrije gift want we willen dat financiën geen belemmering moeten zijn en (samen)delen op een ‘Wij’ feest centraal staat.
 
Vervoer
De santuary is met openbaar vervoer wat lastiger te bereiken. Ben je afhankelijk van openbaar vervoer, dan is er een mogelijkheid dat we je bij het treinstation ophalen en weer afzetten na het feest. 
 
Deelname
Via onderstaande knop kun je jezelf opgeven voor het ‘Wij’ Kerstfeest. Per aanmelding kun je maximaal 2 personen opgeven. Het feest is ook niet bedoeld voor grote groepen.   
Wees er snel bij want er is maar plek voor maximaal 25 deelnemers!

Het 'Wij' Kerstfeest wordt mede mogelijk gemaakt door: